JU CSR Trebinje obilježio Mađunarodni dan starih lica

Ponedeljak, 10.10.2022

Povodom Prvog oktobra Međunarodnog dana starih lica i obilježavanja Nedjelje starih osoba od 03.10 do 09.10.2022.godine, Ju Centar za socijalni rad Trebinje, preduzeo je niz aktivnosti i programa koji su podržani od strane Gradske uprave Trebinje koja prepoznaje značaj ove populacije i pokazuje veliki senzibilitet za potrebe starijih osoba.

Za korisnike Dnevnog centra za stare organizovan je izlet i posjeta Duhovnom centru „Mrkonjići“, nakon čega je upriličeno druženje uz prigodan ručak.

Stručni radnici JU Centar za socijalni rad Trebinje su zajedno sa partnerskim udruženjem Kolo srpskih sestara Trebinje realizovale  posjete starijim i iznemoglim licima u njihovim domovima i uručeni su im prigodni pokloni.

Nedjelju starih osoba obilježila je i posjeta mališana iz vrtića „Naša radost“ Dnevnom centru za stare osobe, a u saradnji sa trebinjskim Crvenim krstom, korisnice ovog centra su posadile platan u našem gradu.

Ovo je prilika da se najstarijim sugrađanima poželi dobro zdravlje i još puno lijepih trenutaka ispunjenih srećom  i zadovoljstvom.

Comments are closed.