Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Izložba proizvoda „Sunčanih radionica“

26.05.2011.

Četvrtak, 26.5. 2011

U okviru aktivnosti projekta Osobe sa invaliditetom u središtu društvene kohezije „Sunčane radionice“, koji implementira Centar za socijalni rad Trebinje, u partnerstvu sa Udruženjem roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja, sufinansiranog od Evropske unije, juče je na Trgu slobode i Dučićevoj ulici priređena izložba proizvoda i radova nastalih na radnoj okupaciji u radnim radionicama CDPP-ea.

Na izložbi je ponuđeno cvijeće koje su uzgajale osobe sa invaliditetom , suveniri urađeni na staklu i suveniri od keramike koje su korisnici radne okupacije uradili u svojim radionicama. Izložba je bila izuzetno posjećena i izazvala je veliko interesovanje građana Trebinja i velikog broja medija.

Inače, projekat Osobe sa invaliditetom u središtu društvene kohezije „Sunčane radionice“ sufinansira Evropska unija, a implementira se u okviru programa prekogranične saradnje BiH  i Crne Gore, u partnerstvu sa Udruženjem roditelja djece sa poteškoćama u razvoju iz Nikšića i Zavodom za zapošljavanje Crne Gore-Biro rada Nikšić.