Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Jednodnevna posjeta korisnika i aktera iz Trebinja Nikšiću

06.12.2011.

Utorak, 6.12.2011. godine

U ponedjeljak, 5.12.2011. godine u okviru projekta Osobe sa invaliditetom u središtu društvene kohezije „Sunčane radionice“, sufinansiran od Evropske unije, a koji provode Centar za socijalni rad Trebinje i Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ Trebinje i partnerske organizacije iz Nikšića – Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić  i  Zavod za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Nikšić, korisnici i akteri projekta iz Trebinja obavili su jednodnevnu posjetu Nikšiću.

 

 

 

 

 

 

Prilikom posjete organizovan je niz aktivnosti: razmjena iskustava, sportski susreti, izložba proizvoda proizvedenih u radnim radionicama u Trebinju i Nikšiću, posjeta zimskom turističkom centru Vučje u kome su se korisnici zabavljali i družili.

U okviru posjete održan je i okrugli sto na temu: „Dosadašnja realizacija projektnih aktivnosti i buduća saradnja, na kome su članovi Tima za implementacija upoznali prisutne o dinamici realizacije projektnih aktivnosti i o poslovima koji treba da se obave do kraja projekta, čija implementacija se završava 31. decembra 2011. godine.