Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

ЈУ ЦСР Требиње обиљежио Мађународни дан старих лица

18.10.2022.

Поводом Првог октобра Међународног дана старих лица и обиљежавања Недјеље старих особа од 03.10 до 09.10.2022.године, Ју Центар за социјални рад Требиње, предузео је низ активности и програма који су подржани од стране Градске управе Требиње која препознаје значај ове популације и показује велики сензибилитет за потребе старијих особа.

За кориснике Дневног центра за старе организован је излет и посјета Духовном центру „Мркоњићи“, након чега је уприличено дружење уз пригодан ручак.

Стручни радници ЈУ Центар за социјални рад Требиње су заједно са партнерским удружењем Коло српских сестара Требиње реализовале  посјете старијим и изнемоглим лицима у њиховим домовима и уручени су им пригодни поклони.

Недјељу старих особа обиљежила је и посјета малишана из вртића „Наша радост“ Дневном центру за старе особе, а у сарадњи са требињским Црвеним крстом, кориснице овог центра су посадиле платан у нашем граду.

Ово је прилика да се најстаријим суграђанима пожели добро здравље и још пуно лијепих тренутака испуњених срећом  и задовољством.