Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Obavještenje

28.08.2012.

 

O načinu subvencionisanja socijalno ugroženih kategorija-potrošača  električne energije u 2012.godini

Odlukom Vlade Republike Srpske odobrava se mjesečna subvencija u vrijednosti 120 kWh utrošene električne energije sa obračunatim PDV-om za prvih šest mjeseci 2012. godine., kategorijama stanovništva, koje pravo ostvaruju u  centrima za socijalni rad i to:

–          Korisnici stalne novčane pomoći,

–          Korisnici dodatka za pomoć i njegu drugog lica,

–          Korisnici materinskog dodatka,

–          Korisnici dodatka za djecu.

 

Korisnici stalne novčane pomoći – treba da dostave kopije računa za električnu energiju za poslednji mjesec, ako je bilo promjena broja brojila ili adrese stanovanja.

Korisnici dodatka za pomoć i njegu drugog lica – koji su ostvarivali pravo na subvenciju u 2010. godini treba da dostave kopije računa za električnu energiju za poslednji mjesec,  ako je bilo promjena broja brojila ili adrese stanovanja, a oni koji su ostvarili pravo u 2011. i 2012. godini obavezni su da dostave kopije računa za električnu energiju (poslednji mjesec).

Korisnici materinskog dodatka i korisnici dodatka za djecu – koji su ostvarivali pravo na subvenciju u 2010. godini treba da dostave kopije računa za električnu energiju za poslednji mjesec,  ako je bilo promjena broja brojila ili adrese stanovanja, a oni koji su ostvarili pravo u 2011. i 2012. godini obavezni su da dostave kopije računa za električnu energiju (poslednji mjesec).

 Kopije računa treba dostaviti u CSR Trebinje, ulica Vuka Karadžića br.5, do petka, 31.8.2012.godine.