Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Obavještenje za medije

19.09.2011.

Ponedeljak, 19.09.2011.g.

Jednodnevna posjeta osoba sa invaliditetom, članova njihovih porodica, voditelja radionica, stručnih radnika  i drugih socijalnih aktera iz Nikšića Trebinju 

U okviru, aktivnosti razmjene iskustava u ostvarivanju prava osoba sa invaliditetom u opštinama Trebinje i Nikšić u ponedjeljak, 26. septembra 2011. godine obaviće se jednodnevna posjeta osoba sa invaliditetom, članova njihovih porodica, stručnih osoba-voditelja radionica, stručnih radnika  i drugih socijalnih aktera iz Nikšića Trebinju. U okviru posjete biće održan okrugli sto na temu: „Razmjena iskustava Trebinja i Nikšića i razgovori o novim partnerskim sporazumima“. Prilikom posjete, partneri iz Nikšića posjetiće radne radionice u Centru za djecu i omladinu sa posebnim potrebama, održaće se sportska takmičenja i izložba proizvoda proizvedenih u radnim radionicama na Trgu slobode, a gosti iz Nikšića će, sa svojim domaćinima, obići kulturno-istorijske znamenitosti Trebinja.

Projekat se realizuje u partnerstvu sa Udruženjem za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić  i  Zavodom za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Nikšić, a u okviru Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.