Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Održan Okrugli sto sa partnerima

05.11.2013.

Utorak,5.11.2013.godine

 JU Centar za socijalni rad Trebinje provodi aktivnosti na evaluaciji rada za 2013.godinu sa ciljem ocjenjivanja sopstvenog rada i poboljšanja organizacije rada i kvaliteta usluga.

 Danas je  održan okrugli sto sa partnerima, kome su prisustvovali predstavnici: gradske samouprave (osnivača Centra), javnih službi iz oblasti zdravstva, predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja, bezbjednosti, različitih udruženja građana i nevladinih organizacija .

Vršilac dužnosti direktora JU Centar za socijalni rad Trebinje Mila Marić sa saradnicima, informisala je predstavnike partnerskih organizacija o radu Centra za prvih deset mjeseci ove godine i aktivistima Centra do kraja godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Partneri su istakli niz problema sa kojima se susreću (posebno organizacije koje okupljaju osobe sa invaliditetom), dobru saradnju sa Centrom, uspješan zajednički rad na različitim projektima, aktivnostima i uslugama koje su tokom ove godine provodili u partnerstvu i uspješnu pojedinačnu saradnju sa stručnim radnicima CSR..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ocjene rada Centra koje su dali partneri na Okruglom stolu, prijedlozi sa ovoga okruglog stola i iz ankete koju će partneri  popuniti biće ugrađeni u Planu akcije CSR Trebinje za 2014. godinu

 Okruglom stolu je  prisustvovalo 27  predstavnika partnerskih organizacija JU CSR Trebinje.