Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Održan okrugli sto sa partnerima

15.12.2014.

Petak, 12.12.1014.godine

U okviru aktivnosti na evaluaciji rada za 2014.godinu, sa ciljem ocjenjivanja sopstvenog rada i poboljšanja organizacije rada i kvaliteta usluga, održan je okrugli sto sa partnerima, kome su prisustvovali predstavnici: gradske  administracije (osnivača Centra) Predsjednik Skupštine Grada dr Slobodan Prtilo, i v.d. načelnik  Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević, javnih službi iz oblasti zdravstva, predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja, bezbjednosti, Doma penzionera, različitih udruženja građana i nevladinih organizacija .

Vršilac dužnosti direktora JU Centar za socijalni rad Trebinje Mila Marić, sa saradnicima, informisala je predstavnike partnerskih organizacija o radu Centra za jedanaest  mjeseci ove godine i o ciljevima Centra za narednu godinu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

Partneri su istakli dobru saradnju sa Centrom i dobru koordinaciju koju Centar provodi sa akterima sistema socijalne zaštite, uspješan zajednički rad na različitim projektima, aktivnostima i uslugama koje su tokom ove godine provodili u partnerstvu i uspješnu pojedinačnu saradnju sa stručnim radnicima CSR. Partneri su rad Centra ocijenili izuzetno visokim ocjenama uz nadu da će ovakav sistem rada da se nastavi i u narednom periodu.

Ocjene rada Centra koje su dali partneri na Okruglom stolu, prijedlozi sa ovoga okruglog stola biće sastavni dio  Plana akcije CSR Trebinje za 2015. godinu

Okruglom stolu   prisustvovalo je 25 predstavnika partnerskih organizacija JU CSR Trebinje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA