Понедjељак - Петак: 7.00 - 15.00 часова

Završni okrugli sto i prezentacija publikacije „Sunčane radionice“:Iskustva projekta-dobra praksa

14.12.2011.

Srijeda,14.12.2011. godine

JU Centar za socijalni rad Trebinje i Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ Trebinje partneri u projektu Osobe sa invaliditetom u središtu društvene kohezije „Sunčane radionice“, koji finansira Evropska unija održaće završni okrugli sto projekta na kome će se najširoj javnosti prezentovati rezultati projekta i dokument (publikacija) pod nazivom „Sunčane radionice“: Iskustva projekta-dobra praksa.

Okrugli sto će se održati 23.12.2011. godine u sali Doma učenika u Trebinju, ul. Stepe Stepanovića bb, sa početkom u 10 časova.

Učesnici završnog okruglog stola su: predstavnici aplikanata i partnera, osoba sa invaliditetom i njihovih porodica, organizacija koje okupljaju osobe sa invaliditetom, poslodavaca, Opštine Trebinje, medija i stručnjaci iz ove oblasti.

Projekat se realizuje u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) Prekograničnog programa Bosna i Hercegovina i Crna Gora, a u partnerstvu sa Udruženjem za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić  i  Zavodom za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Nikšić, a u okviru Programa prekogranične saradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.